Skip links

Inschrijven schooljaar 2021-2022

Inschrijven in het 2de, 3de, 4de, 5de of 6de jaar

De inschrijvingen voor schooljaar 2021-2022 voor het 2de, 3de, 4de, 5de en 6de jaar starten op maandag 19 april om 9.00 u. De inschrijvingen verlopen enkel digitaal via deze inschrijvingslink (actief vanaf maandag 19 april om 9.00 u.).

Inschrijven in het eerste jaar

Vanaf 5 mei 2021 kun je je kind inschrijven voor het 1ste jaar op onze school.

 

  • Kreeg u een ticket toegewezen om uw zoon/dochter in te schrijven op GO! atheneum Gentbrugge? Dan heeft u voorrangsrecht op inschrijving van 5 tot 31mei.
Wegens de coronamaatregelen zijn we genoodzaakt het verzilveren van het ticket anders te laten verlopen. Voorlopig kan je uw ticket enkel digitaal verzilveren.
 
Dit doe je door de volgende informatiefiche in te vullen: Infofiche inschrijven leerling in het eerste jaar
 
Na het invullen van deze fiche krijgt u een overzicht toegestuurd met de ingevoerde gegevens. Wanneer u de elektronische inschrijving heeft afgesloten met een digitale handtekening, hoeft u verder niets te ondernemen en is de inschrijving definitief.
De school zal u nog telefonisch contacteren om de inschrijvingsfiche te overlopen.
 
Wanneer u er voor koos geen handtekening te plaatsen via digitale weg, drukt u het formulier in de bijlage van de verzonden mail af en stuurt u het met een handtekening op pagina 4 en pagina 6 terug naar GO! atheneum Gentbrugge – Ooievaarsnest 3 – 9050 Gentbrugge.
 
Bij problemen of vragen kan u de school contacteren via mail: info@atheneumgentbrugge.be of telefoon: 09/394.30.30.
 
  • Indien u geen ticket heeft gekregen kan de inschrijving jammer genoeg niet worden gerealiseerd omdat we de capaciteit voor dit leerjaar hebben bereikt.
 
Na de aanmelding zal de school je telefonisch contacteren.
We houden alle aanmeldingen bij in een register en nemen zeker contact op mocht er toch nog een plaatsje vrijkomen. We respecteren hierbij de chronologische volgorde van de aanmeldingen.
 
 

Meer info

Hoe inschrijven in een secundaire school?
Op de website van de scholengroep: aanmeldingsprocedure.
Je kan ook te alle tijde contact opnemen met de directie van de school via:

Je kan bij ons terecht op:
maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur
woensdag van 8.00 tot 12.00 uur