Skip links

Eerste schooldag

Woensdag 1 september 2021 is de eerste schooldag van het nieuwe schooljaar.

 

We verwachten je zoon/dochter die dag om:

  • 8.25 uur. voor alle eerstejaars
  • 8.25 uur voor nieuwe leerlingen in het 2de jaar
  • 9.00 uur voor alle tweedejaars
  • 9.00u voor  nieuwe leerlingen in het 3de, 4de, 5de en 6de jaar
  • 9.30u voor de leerlingen in het 3de, 4de, 5de en 6de jaar

Voor alle leerlingen eindigt de lesdag om 12 uur.

 

De eerste schooldag staat volledig in het teken van een kennismaking met uw zoon/dochter en groepsvorming. Je zoon/dochter heeft die dag al zeker een boekentas, schrijfgerief, een map om documenten op te bergen en water bij zich. 

Heel graag tot 1 september dus, maar eerst nog genieten van een welverdiende lange vakantie!

De eerste schooldag staat volledig in het teken van een kennismaking met uw zoon/dochter en groepsvorming. Je zoon/dochter heeft die dag al zeker een boekentas, schrijfgerief een map om documenten op te bergen en water bij zich. 

Heel graag tot 1 september dus, maar eerst nog genieten van een welverdiende lange vakantie!

Bestellen van huur- en werkboeken

Onze school werkt voor de schoolboeken en leermiddelen samen met het extern boekenfonds Iddink. Via hen bestel je de boeken voor je zoon/dochter. Indien je dat wenst, kan je er ook voor kiezen om elders de boeken aan te kopen. De leermiddelenlijst kan je terugvinden op de website van de school.

Het is belangrijk dat je vóór maandag 5 juli 2021 bestelt zodat je zeker weet dat je de schoolboeken voor de start van het schooljaar in huis hebt. Bestellingen die nadien gebeuren, kunnen mogelijk niet tijdig worden geleverd. Je wordt op de hoogte gebracht van de levering via mail. De boeken worden afgeleverd op het thuisadres of op het door jou opgegeven alternatief adres. 


Ga naar www.iddink.be/bestellen en maak hier een persoonlijk account aan. Tijdens het bestellen zal je ook de schoolcode nodig hebben. Die is QDWRXCMF

Iddink biedt je bij het bestellen ook de mogelijkheid om aanvullend materiaal zoals atlassen, woordenboeken, rekenmachines edm aan te kopen. We willen meegeven dat dit voor de school absoluut niet nodig is. We raden dan ook aan om deze schermen telkens over te slaan. 

Je kan terecht op www.iddink.be/contact voor al je vragen. Je vindt daar ook meer uitleg over het inleveren en bestellen van boeken. Je kan Iddink telefonisch bereiken op werkdagen van 8 tot 17 uur via het telefoonnummer 014/30.41.70

Locker huren

Leerlingen kunnen bij het begin van het schooljaar een locker huren waarin ze hun mappen, boeken, brooddoos en dergelijke kunnen opbergen. Dit zorgt er onder andere voor dat de leerlingen niet met te zware boekentassen moeten rondlopen. 

Het huren van een locker is uiteraard niet verplicht. Wens je een locker, dan kan je voor €20 een locker huren. Je kan eventueel een locker delen met een vriend(in). Je voorziet zelf wel een hangslot om de locker te kunnen sluiten (type 65/30).

Op onderstaande momenten kan je op het leerlingensecretariaat een locker huren. De €20 betaal je cash. 

1ste jaar: donderdag 26 augustus van 9u tot 12u
2de jaar: donderdag 26 augustus van 13u tot 16u
3de en 4de jaar: vrijdag 27 augustus van 9u tot 12u
5de en 6de jaar: vrijdag 27 augustus van 13u tot 16u

 

Online leerplatform: Smartschool

Alle schriftelijke communicatie van de school verloopt via het online leerplatform Smartschool. Bovendien kan je via Smartschool de digitale agenda raadplegen, de resultaten opvolgen en heb je toegang tot de digitale vakcursussen. Begin september bezorgen we je via het e-mailadres waarop je dit bericht leest de nodige informatie om in te loggen. Op de eerste schooldag ontvangen ook alle leerlingen hun inloggegevens.

Leermiddelenlijst